OVER ONSWijntje aan het Pleintje

Wijntje aan het Pleintje is een laagdrempelige en informele netwerkbijeenkomst, sfeervol en gezellig waar gunnen centraal staat.

Onze bijeenkomst is voor zzp'ers, ondernemers en mkb'ers uit Alphen aan den Rijn e.o.. Wij komen elke 1e vrijdag van de maand bij elkaar in Lunchroom Jaffna in Alphen aan den Rijn.


Bij ons is niets verplicht. Als organisatie hebben wij ons als doel gesteld minimaal 4 grote activiteiten per jaar te organiseren. Onze bezoekers hebben zelf de regie in handen, besluit je niet mee te doen aan een activiteit, dan is dat prima.


Omdat wij regelmatig verzoeken krijgen van ondernemers die kort iets willen vertellen over hun onderneming, is er elke bijeenkomst gelegenheid voor een ondernemer om 5 minuten op de zeepkist te staan en iets te vertellen. Hier kun je je van te voren voor aanmelden. (info@wijntjeaanhetpleintje.nl)

Voordelen

  • Geen lidmaatschap
  • Geen entreekosten
  • Kennis delen met andere ondernemers
  • Regelmatig een speciaal thema
  • Sfeervol en gezellig
  • Geen verplichtingen
  • Vast tijdstip en vaste locatie

(iedere eerste vrijdag van de maand

vanaf 16.45)

Team

Wijntje aan het Pleintje is in juni 2015 opgericht door twee jonge ondernemende dames:

Bianca de Jonge en Sylvia Zitter. Sinds juni 2016 is Marinus Veenekamp ons team komen versterken.

SYLVIA

ZITTER

Sylvia Zitter is mede-oprichtster van

Wijntje aan het Pleintje en eigenaresse van S.A. facility services: interieurverzorging, facilitaire ondersteuning, recruitment en sales.

BIANCA

DE JONGE

Bianca de Jonge is mede-oprichtster van Wijntje aan het Pleintje en eigenaresse van Ik zie jou waarbij zij mensen helpt hun dromen na te jagen en dat zij gaan doen wat zij echt willen!

TAMARA

STRIJK

Tamara Strijk - Regeldiva zorgt voor méér opdrachten door sales coaching, sales support en schrijven van pakkende teksten. RegelDiva boost your sales!

Sponsoren

Wij bedanken onze sponsoren die onze netwerkbijeenkomsten mede mogelijk maken.

S.A. facility services
Ik zie jou
Jaffna
ZZP Alphen
Your social media buddy

WIJNTJE AAN HET PLEINTJE

 


Wijntje aan het Pleintje is een laagdrempelige en informele netwerkbijeenkomst, sfeervol en gezellig waar gunnen centraal staat. Onze bijeenkomst is voor zzp'ers, ondernemers en mkb'ers uit Alphen aan den Rijn e.o..Wij hebben geen lidmaatschap. Aanmelden voor een bijeenkomst kan via deze site.


PRIVACY

> Cookiedeclaratie

> Privacyverklaring


CONTACT

 

 

TELEFOON

06 - 301 046 37 / 06 - 836 528 71

 

BEZOEKADRES

Lunchroom Jaffna

Baronie 28

2404 XG Alphen aan den Rijn

 

SOCIAL MEDIA

BIJEENKOMSTEN

 

 

De bijeenkomsten van Wijntje aan het Pleintje vinden iedere eerste vrijdag van de maand plaats in Lunchroom Jaffna. Toegang is gratis, parkeren en consumpties voor eigen rekening.

 

EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST

Even helemaal niets

Vrijdag 6 september 2019